Contacte

Envia'm un E-mail 

Hi ha alguna cosa més que necessitis saber sobre mi i la meva feina en fotografia d'arquitectura? No dubtis a enviar-me les teves idees sobre els teus nous i interessants projectes i busquem una manera eficient de fotografiar-los.

 


Detalls

Sant Antoni M. Claret, 12
08037 Barcelona
Skype: davidcardelus
Telèfon:  (+ 00 34) 93 458 46 92


  Col·legi d'Economistes de Catalunya    |  Roldan & Berengué  |  Barcelona

Col·legi d'Economistes de Catalunya  |  Roldan & Berengué  |  Barcelona


 

Copyright

Avís sobre el COPYRIGHT | DAVID CARDELÚS fotografia d'arquitectura

Totes les fotografies i continguts d'aquesta pàgina web són el copyright i propietat exclusiva de © 1991-2018 David Cardelús, excepte quan s'indiqui el contrari, i estan protegits per les lleis i els tractats sobre drets d'autor de la Unió Europea i internacionals.

L'ús de qualsevol tipus de fotografies o altres materials en el present document, en la seva totalitat o en part, per a qualsevol propòsit, incloent però no limitat a la reproducció, l'emmagatzematge, la manipulació, digital o d'una altra manera per l'ús de l'ordinador o altres mitjans electrònics o per qualsevol altre mètode o mitjà ara o d'ara endavant conegut, està prohibida sense el permís per escrit de David Cardelús.

CAP DE LES FOTOGRAFIES D'AQUEST LLOC WEB PERTANY AL DOMINI PÚBLIC i per tant no poden ser descarregades. Les violacions d'aquest avís de copyright seran processades amb tot el pes de la llei i els infractors dels mateix poden ser considerats jurídicament responsables de tots els danys resultants de la violació.

LES FOTOGRAFIES NO SÓN LLIURES DE DRETS I ES REQUEREIX UNA QUOTA PER A CADA ÚS ESPECÍFIC. Per sol·licitar informació sobre l'ús de qualsevol de les meves fotografies, si us plau, poseu-vos en contacte per obtenir més informació sobre els preus i condicions dels drets de reproducció de les imatges.