Contacte

Envia'm un E-mail 

Hi ha alguna cosa més que necessitis saber sobre mi i la meva feina en fotografia d'arquitectura? No dubtis a enviar-me les teves idees sobre els teus nous i interessants projectes i busquem una manera eficient de fotografiar-los.

 


Detalls

Sant Antoni M. Claret, 12
08037 Barcelona
Skype: davidcardelus
Telèfon:  (+ 00 34) 93 458 46 92


  Col·legi d'Economistes de Catalunya    |  Roldan & Berengué  |  Barcelona

Col·legi d'Economistes de Catalunya  |  Roldan & Berengué  |  Barcelona


 

Copyright

Avís sobre el COPYRIGHT | DAVID CARDELÚS fotografia d'arquitectura

Totes les fotografies i continguts d'aquesta pàgina web són el copyright i propietat exclusiva de © 1991-2018 David Cardelús, excepte quan s'indiqui el contrari, i estan protegits per les lleis i els tractats sobre drets d'autor de la Unió Europea i internacionals.

L'ús de qualsevol tipus de fotografies o altres materials en el present document, en la seva totalitat o en part, per a qualsevol propòsit, incloent però no limitat a la reproducció, l'emmagatzematge, la manipulació, digital o d'una altra manera per l'ús de l'ordinador o altres mitjans electrònics o per qualsevol altre mètode o mitjà ara o d'ara endavant conegut, està prohibida sense el permís per escrit de David Cardelús.

CAP DE LES FOTOGRAFIES D'AQUEST LLOC WEB PERTANY AL DOMINI PÚBLIC i per tant no poden ser descarregades. Les violacions d'aquest avís de copyright seran processades amb tot el pes de la llei i els infractors dels mateix poden ser considerats jurídicament responsables de tots els danys resultants de la violació.

LES FOTOGRAFIES NO SÓN LLIURES DE DRETS I ES REQUEREIX UNA QUOTA PER A CADA ÚS ESPECÍFIC. Per sol·licitar informació sobre l'ús de qualsevol de les meves fotografies, si us plau, poseu-vos en contacte per obtenir més informació sobre els preus i condicions dels drets de reproducció de les imatges.


Protecció de Dades

NOU Reglament europeu de protecció de dades

Atès que la regulació EU 2016/679 sobre protecció de dades personals és vigent a partir del dia 25 de maig de 2018, t'informo sobre les meves polítiques i pràctiques relacionades amb el meu interès legítim en el processament de dades. Per proporcionar-te els meus serveis i altres comunicacions, la teva adreça de correu electrònic, nom i informació de contacte es guardaran en la meva base de dades i processaré aquesta informació per usar-la en la nostra relació professional.

Guardo aquestes dades només per a comunicar-me amb persones com tu per a qui conservar aquesta informació és rellevant sota aquest interès legítim, però si potser no vols rebre més comunicacions de David Cardelús Fotografia d'Arquitectura, envia’m si us plau un correu electrònic a barcelona@davidcardelus.com o escriu-me a la meva adreça postal a David Cardelús, Carrer Sant Antoni M. Claret 12, 08037 Barcelona, per fer-m'ho saber i que puguis exercir així el teu dret a que s'esborri la teva informació de la meva base de dades.