Referències

Alguns dels clients amb els quals en David ha tingut l'immens privilegi de treballar han tingut l'amabilitat de permetre la publicació de les referències que es poden llegir a continuació.

 

 Agustí Costa  |  Arquitecte

“Fa ara vint anys que David Cardelús fotografia les meves obres. Durant aquest temps, la seva qualitat no ha deixat d'augmentar i hi ha una sorprenent harmonia entre els valors formals de la meva arquitectura i l'expressió que ell n’obté. De vegades, les seves poderoses abstraccions sedueixen sense sacrificar el realisme: les seves fotografies són el resultat de la seva capacitat per destacar el que és més notable i d’eliminar el que és superflu".

 

Rogers Stirk Harbour + Partners  |  ARquitectes

"David va fotografiar Las Arenas a Barcelona amb una gran sensibilitat pel seu contexte. La seva investigació exhaustiva i preparació, així com la seva paciència amb algunes condicions climàtiques no estacionals, van donar com a resultat unes excel·lents imatges. Creiem que les seves fotografies capten la intenció del disseny i l'esperit de l'arquitectura molt bé".

 

Gary gautier  |  director General casa Batlló

"Servicial, atent, compromès, receptiu, vàlid i professional en el seu camp, sempre ha estat un plaer treballar amb David".


Mario Andruet  |  Fundació Antoni Gaudí

"Un dels nostres objectius és la difusió de l'obra de Gaudí i considerem el seu treball com a molt valuós per a aquest fi i per això la nostra recomanació".

 

giovanni Baiello  |  director corporatiu planificació tendes ermenegildo zegna

"David ha estat capaç de comprendre i comunicar amb les seves fotografies el disseny de l'arquitectura i de retratar l'esperit únic d'una marca global i exclusiva com Zegna. Va gestionar amb èxit l’encàrrec amb una actitud molt professional, a temps i dins del pressupost".

 

Maria rosa vila  |  director de fotografia revista descobrir

“Les teves fotos m'encanten. El processat que hi fas és molt personal, alegre i vital i això m'agrada molt. Són fotos amb personalitat que tenen la teva impronta, i això està molt bé !!”.

 

Roberto cruz niemiec  |  comissari d'archatlas

"David Cardelús és un apassionat del seu treball, professional, dedicat i expert sobre l'arquitectura i la fotografia. Des de la primera vegada vaig trobar que el seu treball és autèntic. En un moment en què l'excés d'informació fa que molts fotògrafs i arquitectes es basin en trucs i afectacions, el treball de Cardelús brilla per la seva honestedat. El disseny dels edificis, els espais i la llum, els seus colors i detalls, ens arriben a través de les imatges d'una manera que ens fa sentir com si estiguéssim allà. La seva recent sèrie centrada en l'obra de Gaudí m'ha permès conèixer de debò aquests projectes, per primera vegada, en imatges que són nítides i plenes de llum".


 

Edifici CNMC   |  Batlle & Roig  |  Barcelona

Edifici Olympus   |  RCR  |  Barcelona

 

 

robert Fiehn  |   coordinador de clients i mitjans  |   rogers stirk harbour + partners 

"David és un excel·lent fotògraf i un plaer treballar amb ell. Entén complicats briefings arquitectònics en el parpelleig d'un ull i produirà una excepcional col·lecció de fotografies sense supervisió in situ (si estàs encarregant les fotografies des de l'estranger com jo). I anirà més enllà per obtenir les millors preses, fins i tot si això significa tornar a un lloc una i altra vegada. És un veritable professional".

 

josep llobet  |  arquitecte

“Fotografiar els meus projectes d’arquitectura per David és recordar-los i tornar-los a dibuixar de nou. La seva calidesa, tranquil·litat i ‘savoir faire’ i, en última instància, la seva qualitat humana fan d'ell una persona molt propera i cordial. Els materials utilitzats en els meus projectes apareixen amb una qualitat diferent i millorada com es veuen a través de la seva càmera. David es preocupa amb elegància innata de tots els detalls que fan els projectes més comprensibles i sempre hi ha nous elements a descobrir sobre ells en les seves fotografies com més s'observen, com si els desvestís. He treballat amb David des de fa anys i sempre ha estat un plaer".

 

Architectes Suïssa |  Revista

"D'acord amb David Cardelús, la fotografia d'arquitectura parla sobre línies, formes, textures i colors. Per fixar la imatge digital que cridarà l' atenció dels amants de l'arquitectura, tot el que es requereix és organitzar aquests elements a través de la lent de la càmera i trobar la llum que optimitza el projecte. ( ... )

La visió gràfica i la perspicàcia es troben entre les principals qualitats de David Cardelús. Ell simplifica instintivament les seves imatges amb un efecte màxim, el que reforça el poder de les seves composicions a través de la senzillesa de les seves línies. Així que no és d'estranyar que el fotògraf faci referència als pintors Mondrian, Rothko o Scully".

 

Bill Indursky |  DESIGN LIFE NETWORK

"En el món del fotògraf d'arquitectura David Cardelús totes les seves fotografies d’edificis viuen en el color i la llum. No ha de ser cap sorpresa, ja que Barcelona, la base d'operacions del fotògraf, ostenta algunes de les millors llum al món. Afegiu els colors alegres d'un arquitecte com Antoni Gaudí i obtindreu fotografies perfectes".

 

luis armando plaz |  editor  |  Revista Hábitat plus

"L'edició 87 de la revista obre les pàgines de la secció Refugi amb una entrevista exclusiva realitzada pel nostre equip de premsa al fotògraf i mestre català David Cardelús. El seu treball dirigit cap a l'arquitectura sembla mostrar la pell de cada estructura, delineada de manera magistral, creant un concepte fotogràfic únic el qual li ha valgut una gran quantitat de reconeixements internacionals".


 

Hotel Porta Fira  |  Toyo Ito  |  Barcelona

Torre Zero Zero |  Enric Massip  |  Barcelona